Київ знову обстріляли окупанти: снаряди влучили в приватні будинки

Сьогодні ввечері російські окупанти знову обстріляли Київ. Снаряди влучили в кілька приватних будинків у Подільському районі

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на пост мера столиці Віталія Кличка.

Оновлено 20:26. За даними ДСНС, внаслідок ворожого обстрілу сталося загоряння у трьох житлових будинках.

"16 березня о 17:16 до Служби порятунку 101 надійшло повідомлення про пожежу, яка виникла у Подільському районі столиці….По прибуттю, бійці виявили окремі осередки займання через потрапляння уламків снаряду в три 1-поверхові окремо розташовані житлові будинки", – йдеться в повідомленні.

О 18:34 рятувальники локалізували пожежу на загальній площі 150 кв. м та о 18:42 – ліквідували.

На місці задіяно 4 одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки, а також 25 чоловік особового складу. Жертв та постраждалих немає.

"Увечері ворог знову обстрілював Київ. Снаряди потрапили в кілька приватних будинків у Подільському районі. На місці працюють рятувальники та медики", – написав Кличко. За його словами, загоряння локалізоване, але роботи з ліквідації наслідків пожежі тривають. На даний момент постраждалих не виявлено. "Пошкоджений також газопровід низького тиску. Аварію ліквідовують фахівці газової служби", – додав Кличко.

Нагадаємо, сьогодні по Києву було завдано удару ракетою вранці 16 березня. В результаті ворожого обстрілу української столиці уламок снаряду влучив в житловий багатоповерховий будинок в Шевченківському районі. Стався обвал будівлі.

Росія вторглася в Україну 24 лютого. Про те, що відбувається прямо зараз, читайте в текстовому онлайні РБК-Україна.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.