Кількість хворих на COVID-19 у Кам’янському збільшилась

Нові лабораторно підтверджені випадки на коронавірусну інфекцію Covid-19 зафіксовано у Кам’янському. Нещодавно у місті було всього 19 хворих на коронавірус, левову частку яких складали працівники Дніпровського металургійного комбінату та члени їхніх родин – 16 осіб. 

Слід зазначити, що всі вони мають різні форму захворювання і більшість з них, мають легку форму інфекції, що дає їм право і можливість перебувати вдома на самоізоляції.

На жаль, нові випадки хворих на коронавірус також пов’язані з ДМК – це дві людини, які підхопили хворобу у власній родині. Раніше позитивний результат на захворювання був виявлений у чоловіка, що працює на ДМК, а тепер через нього захворіли його дружина (38 років) та донька-школярка (16 років).

На щастя, стан хворих задовільний. Госпіталізації не потрібно. Вони перебувають на самоізоляції під наглядом лікарів і працівників поліції.

Тож станом на 23 квітня маємо 21 випадок хворих на коронавірусну інфекцію Covid-19 у Кам’янському.

Міська влада вчергове наголошує, що ситуація під контролем і просить кам’янчан дотримуватися умов карантину, який, як відомо, подовжено до 11 травня 2020року.