Коли в АТБ буде грандіозний розпродаж: знижки до 40%

Мережа супермаркетів АТБ входить в когорту найвідоміших в нашій державі. Відділення цієї мережі можна знайти чи не в кожному куточку України.
Різноманіття продукції, демократична цінова політика, а також численні регулярні знижки та акції роблять цю мережу супермаркетів однією з найулюбленіших. Ось і зараз компанія повідомила про новий масштабний розпродаж величезної кількості продуктів.
Акція дістала назву “Спекотна субота” і триватиме вона вже цієї суботи, 8 липня. Під цей грандіозний розпродаж потрапить близько 700 різних товарів, а знижки досягнуть рівня 40%.
Що можна буде купити зі знижкою
Прес-служба підприємства повідомила: "Лише 08.07.23 знижки до -40% більш як на 700 товарів! З нетерпінням чекаємо на вас у наших магазинах! Спекотні суботи — гарячі ціни лише в АТБ".
Все: від молочних до м’ясних продуктів, від батарейок до засобів особистого догляду, – потрапить під розпродаж. Акційні товари будуть позначені цінниками помаранчевого чи червоного кольору. Досі ніхто не знає, чи такі розпродажі триватимуть кожної суботи, чи лише цієї.
Як правильно купувати товар зі знижкою
Частенько продавці дійсно проводять чесні розпродажі на якісну продукцію, ціна якої у звичайні дні є на багато вищою, але іноді ситуація буває протилежною.
Якщо хочете справді вдало зробити покупки, то варто слідкувати за наступними нюансами:

Строк придатності. Найбільш часто розпродають ті товари, термін придатності яких добігає кінця, тож неодмінно перевіряйте його при покупці.
Орієнтуйтесь у цінах. Варто купувати ті товари, вартість яких ви знаєте і переконані, що до проведення акції вона справді була вищою. Частенько недобросовісні продавці проводять штучні знижки, коли знижена вартість така ж, як і без неї.
Не слід скуповувати багато продукції. Часом під розпродаж потрапляють невдалу партію товару. Прикладом може бути шоколад. На розпродажах та акціях часто продають шоколадки, в яких відчуваються крупинки цукру.
Джерело: 5692.com.ua