Координаційна рада: карантин проти коронавіруса

У Кам’янському відбулось засідання координаційної ради з безпечної життєдіяльності населення за участі керівників навчальних закладів міста.

Звісно, що найбільш обговорюваною темою засідання став карантин, впроваджений в Україні взагалі і Кам’янському, зокрема, з 12 березня до 03 квітня, який має завадити розповсюдженню злозвісного коронавірусу.

Доповідь перед присутніми мала Олена Бакіна, заступник начальника управління охорони здоров’я міської ради, яка проінформувала про рішення прийняті на засіданні міської комісії ТЕБ та НС, нагадала про основні профілактичні заходи, які допоможуть уникнути інфікування. Також вона доповіла координаційній раді, які вже проведені у місті профілактичні заходи щодо протидії вірусу. 

Депутат Кам’янської міської ради Олександр Донець попрохав керівників навчальних закладів міста з розумінням ставитися до тих своїх підлеглих, які змушені будуть брати відпустки або змінювати графік роботи через догляд за дітьми і звертати увагу на стан здоров’я своїх працівників і за наявності перших симптомів простудних захворювань негайно відпускати додому чи одразу до лікарні для необхідного медичного обстеження.