“Льодовика” в морозилці більше не буде: знадобиться тільки фольга

Алюмінієва фольга зазвичай використовується на кухні під час випікання і для зберігання продуктів. Але є і ще одне застосування фольги, про яке мало хто знає. Її можна використовувати для більш простого і швидкого розморожування морозильної камери холодильника.
Майже у всіх моделях холодильників рано чи пізно утворюється шар льоду, який перешкоджає нормальному зберіганню продуктів. Це означає, що холодильник пора розморожувати, інакше він не буде функціонувати нормально. А ось щоб великі шари льоду більше не утворювалися, можна використовувати фольгу.
Метод максимально простий: листи універсальної алюмінієвої фольги потрібно помістити на дно і бічні стінки морозильної камери. Цей простий лайфак допоможе вберегти камеру від появи криги, а під час наступного чищення холодильника достатньо буде всього лише замінити використані листи фольги на нові.
Секрет у тому, що фольга створює бар'єр між продуктами і стінками морозилки, лід у цьому разі не утворюється. Алюмінієву фольгу можна використовувати не тільки для морозильної камери, а й для її висувних ящиків.
Цей простий і недорогий метод заощадить багато часу і позбавить від стомлюючої процедури видалення льоду з морозильної камери.
Джерело: 5692.com.ua