Міськводоканал креативить

Сучасні реалії життя і складні умови карантину, в яких опинилися мешканці Кам’янського, змушують шукати нестандартні рішення менеджерами комунальних установ міста задля ефективного господарювання. 

Так, нещодавно КП « Кам’янський водоканал» Дніпропетровської обласної ради для зручності кам’янчан запровадив пересувну касу для оплати послуг водопостачання та водовідведення. Це  автомобіль «Газель», який обладнаний сучасним компьютером та має логотип міськводоканалу. Він їздить різними маршрутами по всіх районах міста і сповіщує про себе через гучномовці. Також про приїзд пересувної каси повідомляється населенню через голів вуличних комітетів.

Всі бажаючи абоненти можуть дізнатися у контролера, що перебуває в пересувній касі, про стан свого особистого рахунку, суму заборгованості і, за своїх фінансових можливостей, одразу сплатити її. Все це можливо завдяки тому, що компьютер пересувної каси підключений до загальної сервісної бази та касових апаратів. Після оплати контролером каси видається відповідна квітанція про сплату.

Разом з пересувною касою їздить і спеціалізована бригада, яка має необхідне обладнання та інструменти, що дозволяє їй, у разі відмови сплатити борг чи укласти договір про його реструктуризацію, обмежити постачання послуг для абонентів. Слід зауважити, що повторне підключення – це додаткові витрати, які покладаються на абонента.

Керівництво КП « Кам’янський водоканал» вчергове наголошує, що без сплати за спожиті послуги підприємство не зможе ефективно працювати та забезпечувати мешканців Кам’янського водою. Своєчасні і повні розрахунки за надані послуги є запорукою стабільності в місті у сфері водопостачання.