Місячний календар стрижок на червень 2024: найкращі та найгірші дні для зміни зачіски

Літо наближається, а разом з ним і бажання оновити зовнішній вигляд, особливо зачіску. Утім, важливо знати, що не всі періоди однаково сприятливі для цього. Вибір правильного дня для стрижки чи фарбування може значно вплинути на здоров'я та вигляд волосся.

Дні, коли не варто стригти волосся у червні 2024

Існують дні, коли якість волосся може значно погіршитися, тому краще уникати візиту до перукарні в наступні дні:

  • 2 червня – будь-які маніпуляції з волоссям цього дня негативно вплинуть на здоров'я шевелюри. Це може призвести до прискореного випадіння волосся і зробить його тоншим. Фарбування не принесе бажаного результату і швидко змиється.
  • 9 червня – під впливом знака Рака волосся стане неслухняним, тому укладки і випрямлення приречені на провал. Стрижка цього дня з великою ймовірністю вийде нерівною і погіршить стан шевелюри.
  • 16 червня – невдала дата для будь-яких змін і експериментів із зовнішнім виглядом. Результат навряд чи сподобається, і вам швидше за все захочеться все переробити.
  • 18 червня – не рекомендується чинити хімічний та тепловий вплив на волосся. Такі процедури зашкодять набагато сильніше, ніж зазвичай. Також не варто туго заплітати і грубо розчісувати локони. Можна підстригтися, якщо волосся тонке й ослаблене.
  • 21 червня – не варто стригтися, інакше після відростання волосся стане дуже заплутаним і неслухняним, почне більше випадати і сіктися на кінчиках. Фарбування також пройде невдало і протримається недовго.
  • 28-30 червня – місяць увійде в знак Овна, який вважається дуже несприятливим для будь-яких змін із волоссям.

Також не рекомендується відвідувати перукарню по п'ятницях, оскільки результат може бути непередбачуваним.

Найвдаліші дні для стрижки волосся у червні 2024 року

Наступні дні вважаються найсприятливішими для нової зачіски:

  • 4 червня – стрижка цього дня підвищить самооцінку і принесе позитивні емоції. Вона оздоровить волосся, наповнить енергією і прискорить ріст. Дуже корисними будуть будь-які оздоровчі процедури і масаж голови. Гарний день для догляду за бровами, а для чоловіків – за вусами і бородою.
  • 8 червня – дуже вдалий день для будь-якого фарбування, навіть найскладнішого, наприклад, освітлення, мелірування і зафарбовування сивини. Хімічні процедури і вплив теплом зашкодять менше, ніж зазвичай.
  • 10-12 червня – місячний календар стрижок називає ці дати найкращими для зміни зачіски. У ці три дні Місяць перебуватиме в знаку Лева, який вважається найкращим для будь-яких процедур із волоссям.
  • 13 червня – знак Діви позитивно впливає на здоров'я волосся. Воно стає густим і слухняним, тому можна зробити будь-яку завивку або випрямити кучері. Стрижка надовго збереже форму й оздоровить шевелюру. Для фарбування рекомендується використовувати натуральні засоби (хну і басму).
  • 15 червня – не дуже вдалий день для кардинальних змін, але невелика стрижка або фарбування у близький до рідного колір пройдуть чудово. Можна підстригти ослаблені й роздвоєні кінчики.
  • 17 червня – для слабкого, тонкого, тьмяного волосся день для стрижки підходить ідеально. Після укорочення шевелюра матиме набагато кращий вигляд. Добре пройде фарбування, але краще відкласти хімічну завивку.
  • 22 червня – вплив знака Козерога на волосся вкрай позитивний. На цей день можна сміливо планувати будь-які процедури. Дуже вдала дата для експериментів і незвичайних технік. Якщо пофарбувати волосся, новий колір матиме соковитий вигляд і протримається довго.

Також хороші дні для стрижки у червні 2024 року – це всі понеділки.

Місячний календар стрижок на червень 2024 допоможе вам обрати найкращі дні для зміни зачіски. Уникаючи несприятливих днів і обираючи вдалий час для стрижки або фарбування, ви забезпечите здоров'я та красу свого волосся.

Джерело: 5692.com.ua