Молодіжна збірна України отримала суперника в плей-офф відбору до Євро-2023

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) провів жеребкування плей-офф кваліфікації до чемпіонату Європи U-21. Свого суперника дізналася і українська молодіжка.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на офіційний сайт організації.

Підопічні Руслана Ротаня зіграють зі збірною Словаччини U-21. Матчі відбудуться 19-27 вересня. Перший поєдинок українці проведуть на виїзді.

Словаки на першому етапі виступали в групі C. Там вони посіли другу сходинку, пропустивши вперед лише традиційного гранда на молодіжному рівні – збірну Іспанії. Натомість Словаччина U-21 випередила ровесників із Північної Ірландії, Литви та Мальти.

Тим часом українська молодіжка фінішувала другою у секстеті H. "Синьо-жовті" зазнали лише однієї поразки в десяти поєдинках, але на 3 очки відстали від збірної Франції.

Інші пари плей-офф склали Хорватія і Данія, Ірландія та Ізраїль, Ісландія і Чехія. Чемпіонат Європи відбудеться у Румунії та Грузії в 2023 році.

#U21EURO play-off draw (ties 19-27 September) Croatia vs Denmark Slovakia vs Ukraine Republic of Ireland vs Israel Iceland vs Czech Republic Winners claim the last 4 places at the 16-team finals in Georgia and Romania starting in exactly 1 year

— UEFA U21 EURO (@UEFAUnder21) June 21, 2022

До слова, капітан "Динамо" Сидорчук може приєднатися до Реброва в чемпіонаті ОАЕ.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.