Народжені під зіркою збагачення: 3 знаки Зодіаку, які мають найвищі шанси стати мільярдерами

Астрологи запевняють, що представники певних знаків Зодіаку мають вищі шанси стати неймовірно багатими, ніж усі інші. Їм допомагають збагатитися природні дані, особливості характеру або зоряні покровителі. Цікаво те, що це підтверджується статистикою.

Small Business Blog проаналізував дати народження найвідоміших мільярдерів світу. Результати показали, що третина з них – чоловіки, які належать до трьох знаків Зодіаку.

Терези

Представники цього знаку складають 12% світових мільярдерів. Керовані Венерою, вони вирізняються сильним почуттям естетики й тяжінням до речей, які не можуть собі дозволити. Терези визнають, що бути голодним художником – дещо романтично, але радше бути багатим капіталістом зі спритною імперією, навіть нечистим на руку.

Вправні й безсоромні маніпулятори з відмінним почуттям гумору, вони швидко просуваються кар'єрними сходинками і домагаються запрошення в елітні кола. Терезам чудово вдається переконувати інших людей давати їм гроші.

Відомі Терези-мільярдери: Ральф Лорен, який комерціалізував спорт для багатих людей, а також Амансіо Ортега – засновник Inditex, найбільшого у світі ритейлера одягу.

Риби

Народжені під цим знаком складають 11% світових мільярдерів. Це мрійливі люди, які володіють дуже розвинутою інтуїцією. Вони народжені для того, щоб продавати фантазії та обіцянки втечі від реальності, та отримувати від цього шалені прибутки.

Приклади Риб-мільярдерів: Бернар Арно, засновник і генеральний директор LVMH – найбільшої у світі компанії з виробництва предметів розкоші (Moët & Chandon, Dom Pérignon, Krug, Veuve Clicquot, Belvedere та Hennessy), співзасновник Nike Філ Найт, а також супермедіамагнат Руперт Мердок.

Тельці

Ці зодіакальні представники складають 10% світових мільярдерів. Знак Тельця керує другим домом багатства і цінності, тому стежить за цим. Вони люблять вишукані речі й роблять все, щоб володіти ними. Своєю метою Тельці бачать здобуття стабільності та комфорту без жодних поступок.

Народжені під цим знаком поєднують в собі самовпевненість і відверте власництво. Їх головні принципи – "моє і більше нічиє" і "забагато ніколи не буває достатньо".

Серед Тельців-мільярдерів є такі відомі люди: співзасновник і головний виконавчий директор Facebook Марк Цукерберг, вакуумний магнат Джеймс Дайсон, а також Девід Кох з його Koch Industries.

Джерело: 5692.com.ua