Настає Ретроградний Меркурій: які небезпеки і можливості подарує нам особливий час

Ретроградний Меркурій настане вже 27 вересня і буде керувати нашими долями до 18 жовтня. Цьому особливому часу притаманні зустрічі з минулим, завершення розпочатого, знаходження втраченого.

Що сприятливо в цей час, в чому буде щастити, а в чому не дуже, Lite розповіла відомий астролог Аріна Артуровна.

Цей період сприятливий для того, щоб: відновити старі зв'язки, контакти з колишніми партнерами по бізнесу і старими друзями, переглянути, вирішити недоробки в питаннях щодо дітей, навчання, землі та нерухомості, завершити розпочаті проекти, доопрацювання та переробки чого-небудь, перездати предмети, закрити "хвости", навести порядок вдома, на роботі, в голові, виношувати і обмірковувати ідеї, а на директному (прямому) русі почати їх реалізацію, зустрітися зі старими знайомими, знайти втрачені документи або речі. А ось це не потрібно робити з 27 вересня по 18 жовтня: не приймайте важливі рішення, не варто розширюватися, масштабуватися, налагоджувати нові контакти, не найкращий час для відкриття бізнесу і початку нових проектів, навчання, не потрібно поспішати, не можна вірити на слово друзям і колегам (все потрібно підтверджувати письмово і офіційно), не потрібно зараз купувати автомобіль, гаджети, "розумний будинок" і т. д.

Крім того, в цей час можливий зрив переговорів, скасування домовленостей, затримка, скасування рейсів, затримка оформлення документів, надходження інформації, втрата цінних паперів і речей.

Раніше астролог також попередила про особливий період, пов'язаний з Венерою в Скорпіоні.