Не дамо місту засохнути!

Робоча нарада з питання безперебійного водопостачання будинків, розташованих на пр. Ювілейному, в районі залізничного вокзалу та селищі Будівельників була проведена 11 червня у міськвиконкомі Кам’янського.

Для оперативного вирішення питання на нараді був присутній директор КП «Кам’янський водоканал» ДОР» Антон Полюлях, представники підприємства та департаменту ЖКГ Кам’янської міської ради.

Причина занепокоєння влади: виявлення аварійної ділянки на великому магістральному водоводі, що постачає воду до селища Будівельників, пр. Ювілейний та до прилеглих будинків.

«На найбільш аварійній ділянці сталевого водопроводу діаметром 600 мм силами підприємства невідкладно проводяться роботи по заміні понад 20 погонних метрів трубопроводу шляхом протягування труби в сталевому футлярі, саме під частиною автомобільної дороги Н-08 Бориспіль – Дніпро -Запоріжжя (через Кременчук) – Маріуполь, що проходить під самою трасою, не зупиняючи потік транспорту. Роботи планується закінчити протягом 6 робочих днів », – зазначив Антон Полюлях.

Отже, після закінчення 6-ти денного ремонту водопостачання багатоповерхових будинків цього району буде стабілізовано.

Крім того, щоб у подальшому забезпечити безперебійним водопостачанням будинки на пр. Ювілейний, проводяться ремонтні роботи на трубопроводі діаметром 600 мм від водопровідної насосної станції на вул. Лохвицького, 29 до вул. Казанської.