Не користуйтесь новим смартфоном, поки не виконаєте ці 4 дії: що потрібно зробити одразу після покупки

Акцентуючись на характеристиках та зовнішньому вигляді при купівлі нового смартфону, не всі замислюються над тим, з чого слід починати роботу з ним. Експерти рекомендують виконати ряд простих дій одразу після покупки нового гаджету, що надалі допоможуть безпечно ним користуватись.
Перевірка походження
Насамперед слід впевнитись, що придбаний вами телефон оригінальний і не вкрадений.
Для цього потрібно перевірити IMEI-код такими способами:

ввести запит *#06# та отримати комбінацію на екрані;
зняти задню кришку з гаджета та передивитись цифри під акумулятором;
подивитись цифри на наклеєному стікері на коробці від телефону.

Ці комбінації цифр мають збігатися.
Вивчення інструкції
Далі потрібно ознайомитись із інструкцією, щоб дізнатися про приховані можливості придбаного смартфона і дізнатись його повний потенціал. Варто звернути увагу на те, в якому додатку в новому пристрої знаходяться необхідні функції.
Видалення захисної плівки
Плівка, яка є на телефоні, не допоможе захистити екран від подряпин та відколів, а лише заважатиме під час роботи. Це технологічна плівка, яка здатна захистити від попадання пилу та вологи під час перевезення в коробці. Тому її слід видалити та бажано приклеїти якомога швидше якісну захисну плівку або скло.
Створення резервних копій
На випадок втрати, пошкодження або заміни смартфона слід створити резервне копіювання інформації. Це можна зробити за допомогою самого телефону або скориставшись хмарою через обліковий запис. Щоб не втратити жодних даних, рекомендується налаштувати автоматичне щотижневе резервування.
Джерело: 5692.com.ua