Не припускайте цих помилок: краще не мити ці продукти перед приготуванням

Скоріш за все більшість людей вважатиме безглуздою думку про те, що певні продукти можна не мити перед приготуванням страв. Будь яка господиня намагається не тільки приготувати смачну їжу, а й на всі 100% безпечною. Проте все ж є певні продукти, які краще не мити перед приготуванням.
Які продукти можна не мити
Печериці
Якщо мова йде про молоді печериці, то буде достатньо просто добре їх протерти, а старіші гриби варто очищати ножем або ж жорсткою стороною губки. Якщо ж їх помити, то гриби вберуть велику кількість води, що позначиться точноне найкраще на смакових якостях майбутньої страви.
Курка та м’ясо 
Висока температура при варінні, смаженні чи запіканні і так вб’є всі можливі бактерії, тож сенсу це робити нема. Якщо ви плануєте варити м’ясний продукт, просто злийте першу воду після закипання рідини.
Якщо ж промити м’ясо, то воно точно смачнішим не стане, а ще існує ймовірність, що бактерії розповсюдяться по всій кухні.
Заморожені ягоди
Ця порада особливо актуальна для зимової пори. Тут не слід прискорювати процес розморожування ягід за допомогою води або ж просто їх мити. Через цю зайву рідину ягоди втратять форму, тож гарний та смачний десерт з них точно не вдасться приготувати.
Джерело: 5692.com.ua