Не пропустіть удачу: сни, прикмети і числа, які попереджають про появу великих грошей

Народні прикмети виникли не на порожньому місці і не завдяки багатій фантазії наших предків. Вони ґрунтуються на спостереженнях і досвіді багатьох поколінь людей, які спостерігали за знаками, які подає нам природа.
Фінансовий добробут був важливою складовою життя в усі часи, тому прикмети, пов'язані з багатством, актуальні й сьогодні.
Гроші та Місяць
Мало хто у своєму житті жодного разу не брав гроші в борг. Повернення боргу – важливий момент, вважають езотерики. Однією з хороших прикмет вважається повернення грошей у період Місяця, що зростає. Це сприятливий період, щоб звільнитися від боргу і вступити в новий етап, який буде швидкого фінансового зльоту.
Заповітне число 8
Також езотерики рекомендують звертати увагу і на нумерологічні знаки. Наприклад, якщо вам часто стала потрапляти на очі цифра 8 – це означає, що попереду стрімке збагачення. Тож варто звернути увагу на знаки Всесвіту – якщо номери офісів, автомобільних номерів, квитанцій і чеків містять багато вісімок – ви маєте бути готовими до поліпшення фінансового становища.
Багатство і сни
Варто звертати увагу й на сни. Езотерики впевнені, що напередодні подій, пов'язаних із появою у вашому житті великих грошей, обов'язково має наснитися відповідний сон. Вважається, що сон передрікає багатство, якщо в ньому з'являються слон, жаба, золота рибка.
Також такими, що віщують швидке збагачення, можна вважати сновидіння, в яких ви знаходите захований скарб або перераховуєте велику суму грошей у паперових купюрах.
Джерело: 5692.com.ua