Не залишать кривдника в спокої: 5 імен, які носять наймстивіші жінки

Є люди, які здатні прощати образи і знаходити виправдання людям, що завдали їм болю. А є і протилежна категорія людей, які можуть бути одержимими бажанням помститися за всі минулі образи. Вони будь-якою ціною доб'ються того, щоб справедливість узяла гору, а кривдники були покарані.
Серед жінок найбільш мстивими вважаються власниці п'яти імен.
Аліна
Жорсткий та безкомпромісний характер цих жінок не дозволяє будь-яких образ у свій бік. Навіть якщо здається, що Аліна пропустила образу повз себе, це не так. Вона знайде спосіб та влучний момент, щоб провчити кривдника і змусити його вимолювати прощення.
Діана
Такі риси, як мстивість і жорсткість, можуть бути довгий час непомітними в особистості Діани. Але лише до того часу, поки вона не зіткнеться зі зрадою або образою на свій бік. Тоді кривдник точно пошкодує про скоєне. Жінки з цим іменем мстяться несподівано та вишукано.
Віолетта
Власниці цього імені терпіти не можуть, якщо щось йде не за їхнім планом або хтось заважає їхній меті. Не виносять вони і відмов, через які Віолетти готові на все, щоб опонент пошкодував про це.
Ірма
Жінки, названі цим іменем, можуть надовго затаїти образу і чекати зручного моменту для помсти. Бажання відновити справедливість може стати для них нав'язливою ідеєю, яка займатиме багато сил та часу. Але врешті-решт вони втілять план у життя, доб'ються свого і зможуть заспокоїтись, насолоджуючись стражданнями кривдника.
Ольга
Ці жінки – тендітні та ніжні, але тільки на перший погляд. Багато хто навіть не здогадується, який нищівний потенціал живе в них. Тому краще не ображати власниць цього імені, адже їхня помста запам'ятається на все життя. Особливо нещадні Ольги до зрадників.
Джерело: 5692.com.ua