Небезпечні фрази: психолог розповіла, які слова мають насторожити дівчину на першому побаченні

Стосунки між дівчиною і хлопцем можуть бути доволі складними, кожен із них – особистість, зі своїми звичками, вихованням і колом спілкування.
На деякі ознаки, які говорять про те, що є великий ризик загрузнути в нездорових стосунках, краще звернути увагу вже на першому побаченні. Про це на своїй сторінці в Інстаграмі пише психолог Ірина Кулик.
Отже, на які ж фрази та особливості поведінки потрібно звернути увагу, що не можна ігнорувати і в яких випадках спілкування краще перервати?
Хороший хлопець
Якщо вже на першому побаченні молодий чоловік довірливо повідомляє, що він гарний хлопець, і ви не маєте в ньому сумніватися – це привід насторожитися. Зазвичай так нескромно хвалять самих себе самозакохані люди, які не звикли піклуватися про інших.
Помовчи
Таке звернення до дівчини – відкритий прояв неповаги. З молодою людиною, яка собі дозволяє розмовляти в такому тоні, краще розлучитися одразу. Можна не сумніватися, що надалі він буде собі дозволяти поводитися з вами ще грубіше.
Ти нікуди не підеш
Такі прояви характеру на самому початку стосунків – червоний прапорець, який не можна ігнорувати. Така фраза свідчить про владний характер і є велика ймовірність того, що в майбутньому цей хлопець перетвориться на справжнього тирана.
Я не можу жити без тебе
Ця фраза звучить красиво, але може таїти в собі небезпеку. Її зазвичай вимовляють люди, схильні до хворобливої прихильності. Якщо виникне бажання розлучитися, зробити це може бути непросто.
Джерело: 5692.com.ua