Незабаром осінній коридор затемнень 2023: астрологи попередили про потужний вплив і розповіли, як краще провести цей період

Цьогоріч ми вже пережили період затемнень – з 20 квітня по 5 травня. Тепер нас очікує другий коридор затемнень, який розпочнеться у жовтні 2023. Що можна і що заборонено робити в цей період, яким чином астрономічні явища вплинуть на людину, розповідає УНІАН.
Що таке осінній коридор затемнень і коли він почнеться
Осінній коридор затемнень – це період часу між місячним і сонячним затемненнями. Він триватиме з 14 по 28 жовтня, розпочинаючись з сонячного затемнення в знаку Терези і закінчуючись місячним затемненням під егідою Тельця.
Астрологи попереджають, що цей часовий проміжок відчує кожна людина, адже вплив планет буде дуже потужним. Це досить важкий період, який можна відчути за 3 дні до і через 3 дні після вказаних дат. Тобто вже з 11 жовтня слід бути напоготові, а зітхнути з полегшенням можна буде лише після 1 листопада.
Що заборонено робити у кармічний коридор затемнень
Найбільш несприятливі дня коридору затемнень – перша і остання дати, тобто 14 і 28 жовтня. У ці дні не можна:

сваритися;
підписувати важливі документи;
влаштовуватися на нову роботу;
змінювати місце проживання;
починати відносини;
проводити хірургічні втручання.

Щоб мінімізувати вплив негативної енергії на ці дати краще не планувати жодних справ, зустрічей. Варто провести ці дні в тиші та спокої, в оточенні рідних та близьких.
Які справи матимуть успіх під час коридору затемнень
Проте де в чому коридор затемнень, навпаки, може допомогти, адже в цей час циркулюватиме і позитивна енергія. За словами астрологів, можна звільнитись від кармічних боргів та позбавити своє життя від непотрібних людей.
Цей час вдалий для того, щоб:

почати відкладати гроші;
налагодити стосунки з другою половинкою;
зайнятися духовними практиками;
нормалізувати режим дня і харчування.

Фахівці радять більше керуватися розумом, а не почуттями, та спробувати навести лад у своїх справах. Тоді початок листопада стане для вас початком нового, більш успішного життя.
Джерело: 5692.com.ua