Нова пошта відкриє відделення ще в 2-х країнах Європи

Після повномасштабного вторгнення "Нова пошта" почала активно відкривати відділення за кордоном, аби українці, які виїхали в інші держави, могли користуватися послугами компанії і швидко відправляти та отримувти свої посилки. Так у жовтні 2023 року "Нова пошта" відкриє перше відділення у Латвії. А в листопаді компанія почне працювати в Естонії. Про це повідомила прес-служба поштового оператора.
Як працюватимуть відділення в Латвій та Естонії
Як зазначають у компанії, з середини вересня українці зможуть замовити кур’єра від «Нової пошти» у будь-яке місто Латвії та Естонії. Ця ініціатива значно пришвидшить процес відправлення й доставки посилок в Україну та з України.
За словами Світлани Книжки, генерального директора “Нової пошти” у Литві, Латвії та Естонії, компанія вирішила почати працювати в такому форматі, адже у вище зазначених державах є величезний попит на логістичні сервіси.
Планується, що кур'єрська служба працюватиме в будні з 8 ранку до 5 вечора. Однак прийматимуть посилки вагою лише до 30 кілограмів. Також у "Новій пошті" зазначили, що йтиме відправлення до отримувача приблизно п’ять днів.
Компанія також планує відкрити в Німеччині ще 10 відділень до кінця літа 2023 року.
Джерело: 5692.com.ua