Нові можливості і умови нового офісу

Зовсім нещодавно компанія  ДТЕК вивела на ринок роздрібний бренд – YASNO, а вже 9 червня компанія Yasno відкрила для відвідувачів Кам’янського свій новий енергоофіс. Він знаходиться на 2-му поверсі бізнес-центру CITY BC, який розташований за адресою: пр. Свободи, 35.

Варто одразу відзначити, що у зв’язку з триванням карантину COVID-19, прийом відвідувачів проводиться поки за попереднім записом. Узгодити час відвідування енергоофісу, а також отримати консультації побутові споживачі та юридичні особи можуть за телефонним номером 067-554-2422.

У новому офісі умови обслуговування принципово різняться з тими, що були в колишньому приміщенні на вулиці Курська / Васильєва, 43. Можна сказати, що на пр. Свободи, 35, клієнтам буде набагато комфортніше. До послуг відвідувачів:

– дві просторі зали очікування;
– сервіс електронної черги;
– термінали самообслуговування;
– зона енергоефективних рішень;
– допомога консультанта.

Приємно, що в процесі підготовчої роботи з відкриття нового енергоофісу Yasno були максимально враховані побажання споживачів і чи не в першу чергу – транспортна доступність. Тож, зараз навпроти цієї будівлі на пр.. Свободи, 35 будується додаткова зупинка громадського транспорту.

Ще одним плюсом для багатьох клієнтів стане той факт, що на одному поверсі з енергоофісом Yasno знаходиться «Єдиний розрахунковий центр комунальних платежів» (ЄРЦ КП). До того ж енергоофіс Yasno продовжує практику співпраці з міським ЦНАПом. До кінця тижня співробітники Yasno вийдуть на свої робочі місця у центральному відділенні ЦНАП(пр. Стуса, 10/12) і лівобережному ЦНАП (пр. Перемоги, 63).