Новий директор у ДЮСШ № 1

Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа №1» Кам’янської міської ради виховує спортсменів з 1951 року. Тут навчаються наступним видам спорту : теніс настільний, веслування академічне, греко-римська боротьба, гандбол, козацький двобій, бокс, веслування на байдарках і каное, стрільба кульова, спортивні танці, тхеквондо ВТФ. У школі виховуються більше ніж сімсот юнаків і юначок. Навчально-виховну роботу забезпечують більше тридцяти тренерів-викладачів.

20 січня начальник управління молоді та спорту міської ради Едуард Коряк представив колективу дитячо-юнацької спортивної школи №1 нового директора ‑ Івашину Анатолія Андрійовича. Новий директор  висловив подяку, разом із усіма присутніми, попередньому директору Бурмі Олексію Павловичу, що зробив дуже багато для функціонування школи і виховання молодих спортсменів – у 2019 році 8 спортсменів школи увійшли до складу збірних команд України з різних видів спорту – і зазначив, що буде й надалі розвивати школу та покращувати умови перебування в ній учнів. Зазначимо, що впродовж 2018 ‑ 2019 років, за сприяння міського голови Андрія Білоусова, було зроблено капітальний ремонт покрівлі та вікон, поточний ремонт спортивних залів та скейт-майданчику.

Найближча мета нового керівництва – відкрити в «Дитячо-юнацькій спортивний школі №1 нову секцію з футболу.

«Бажаємо новому керівництву великих досягнень у розвитку спортивного життя в нашому місті та отримання задоволення від роботи», ‑ сказав Едуард Коряк.