Новому Палацу – нова сцена

У Кам’янському на Новій сцені театру ім. Лесі Українки (колишній Палац Культури Горького) відкрилася ще одна сцена – камерна. Основна відмінність цього залу від решти сцен це те, що для глядачів передбачені окремі затишні столики і відвідувачі театру можуть переглядати вистави, зручно розташувавшись за ними. 

Планується, що репертуар тут будуть складати моновистави. Велику увагу тут приділено і зовнішньому антуражу, і сучасному звуковому оснащенню, і гарному освітленню, що безумовно позитивно вплине на сприйняття майбутнього театрального дійства. 

Директор театру Маргарита Кудіна так прокоментувала відкриття нової сцени :

«Всі знають, що за ініціативою нашого міського голови Андрія Білоусова після 10 років простою будівлю культурного центру вдалося передати в комунальну власність міста, повністю відновити і привести в порядок. Ми продовжуємо наповнювати життям колишній Палац Горького. Сьогодні це вже зовсім новий Палац, тепер тут панує атмосфера творчості. Танцями, балетом і майстерністю актора тут займається понад 400 дітей, і кількість заявок весь час зростає. Будівля живе, а містяни можуть приємно і культурно проводити тут свій вільний час».