Нумерологічний прогноз на 2023 рік: які щасливі числа та дні для кожного знака

Нумерологія – це віра в те, що існує зв'язок між числом і життєвою подією, і її можна використовувати для передбачення удачі у Новому році.
Експерти нумерологи визначили найвдаліші дні тижня, а також щасливі числа для кожного знаку зодіаку у Новому році. Цей прогноз включає найкращий день у році, щоб зробити пропозицію, почати відносини, попросити про підвищення на роботі або переїхати. Про це повідомляє Express.
Овен

Щасливий день: вівторок.
Щасливі числа: 9, 45, 54.

Овном управляє планета Марс, що управляє пристрастю та війною, а також планетарний покровитель вівторка.
Експерти повідомляють, що це буде «найкращий день тижня для "дії", тому запросіть людину, про яку постійно думаєте, на побачення, почніть давно запланований переїзд та приймайте важливі рішення саме цього дня. Планета воїна пов'язана з числом воїна дев'ять, що робить його щасливим для Овна.
Телець

Вдалий день: п'ятниця.
Щасливі числа: 5, 6, 33.

Для тих, хто народився під знаком Тельця, планетарним правителем є Венера, а день — п'ятниця.
Астролог кажуть: «Прекрасний день для романтики, щоб почати шукати кохання, почати жити разом чи зробити пропозицію – це п'ятниця. Число гармонії та шлюбу, число шість, пов'язане з планетою кохання Венерою, та щасливим число для Тельця».
Близнюки

Щасливий день: середа.
Щасливі числа: 23, 41, 55.

Близнюками управляє балакуча планета Меркурій, покровитель середовища, яке є «днем, коли Близнюки відправляють сміливе повідомлення або підписують нові договори».
Більше того, число товариських відносин – п'ять, пов'язане з меркуріанськими якостями балакучості та дружелюбності, що робить це число щасливим для Близнюків.
Рак

Щасливий день: понеділок.
Щасливі числа: 2, 11, 20.

Планета Раків — це Місяць, який керує емоціями та зв'язками з іншими, а його день — понеділок, що робить його найкращим днем для того, щоб справлятися з емоціями, тому заплануйте консультаційну сесію або заплануйте задушевну розмову саме на початку тижня.
Число жіночності, число два, є щасливим числом для Рака, оскільки воно пов'язане з Місяцем.
Лев

Щасливий день: неділя.
Щасливі числа: одна, 10, 28.

Для тих, хто народився під знаком Лева, Сонце є їхнім планетарним правителем, «керуючим душею, силою та владою, неділя – це день Сонця».
Нумерологи стверджують, що це «ідеальний день, щоб подати заявку на значний поступ на авторитетну посаду, яка уособлює вашу особу». Число нових починань, номер один — щасливе число Лева, ідеальний день для нового старту.
Діва

Щасливий день: середа.
Щасливі числа: 9, 32, 50.

Меркурій, планета спілкування, управляє Дівами, а середа, щасливий день Діви, є ідеальним днем для укладання контракту або розсилки весільних запрошень.
Число п'ять – це число особистих відносин, яке відповідає якостям Меркурія, і є щасливим числом для Дів.
Терези

Вдалий день: п'ятниця.
Щасливі числа: 15, 42, 56.

Венера, романтична і домашня планета, для неї п'ятниця є щасливим днем, який також є найкращим днем Терезів і «ідеальний для освідчення в коханні і для підбору ключів від нового будинку».
Число 6 символізує розкішне і комфортне життя і пов'язане з планетою Венера, тому це щасливе число для Терезів.
Скорпіон

Щасливий день: вівторок.
Щасливі числа: 13, 27, 49.

Скорпіоном управляє планета Плутон, але у традиційній астрології Скорпіоном управляє Марс. Оскільки Марс пов'язаний із вівторком, «це робить його добрим днем для завершення справ та нових починань», — пояснив експерт з астрології.
Мужнє число дев'ять пов'язане з Марсом, тому щасливе число для Скорпіонів.
Стрілець

Вдалий день: четвер.
Щасливі числа: 3, 14, 59.

Стрілець опікується планетою Юпітер, яку пов'язують з розширенням і процвітанням. Четвер – щасливий день для тих, хто любить подорожувати Стрільців – ідеально підходить для бронювання квитка на літак або такої необхідної поїздки.
За словами астролога, кількість достатку та успіху, число три, є щасливим числом для Стрільців.
Козеріг

Щасливий день: субота.
Щасливі числа: 8, 44, 53.

Щасливий день Козерогів, що керується Сатурном, — субота, хороший день для встановлення кордонів, таких як блокування колишнього в соціальних мережах або відмова від необґрунтованого прохання.
Щаслива кількість Козерогів – вісім, кількість матеріальних досягнень.
Водолій

Щасливий день: субота.
Щасливі числа: 4, 17, 31.

Водний знак управляється Сатурном, і, за словами астрологів, субота буде вдалим днем для Водолія.
Сучасний управитель цього знаку – Уран, планета змін і революцій, тому субота – чудовий час для візуалізації нових можливостей. Чотири – щасливе число для Водолія, оскільки це число Урана, що втілює безстрашну істину.
Риби

Вдалий день: четвер.
Щасливі числа: 7, 18, 25.

З двома правлячими планетами на допомогу ті, хто народився під знаком Риби, просто купаються в удачі.
Четвер стане щасливим днем для Риб у 2023 році, а сім буде щасливим числом цього знака.
Читайте також: Фантастично вдалий рік для 5 знаків Зодіаку: астрологи стверджують, що саме на цих людей очікує великий успіх у 2023 році
Джерело: 5692.com.ua