Один з мобильних операторів суттево піднімає тарифи: на які послуги збільшиться ціна

В Україні не так багато компаній мобільного зв'язку, однією з найпопулярніших є Vodafone. Мільйони українців по всій країні є клієнтами цієї компанії.
Популярний тарифний план Vodafone Super NetStart 2019 подорожчає: з 20 січня щомісячна абонплата здорожчає на 30 гривень зі 140 до 170 гривень. Однак тепер користувачі матимуть 14 гігабайт інтернету замість 10 гігабайт, що дуже зручно для них, однак далеко не всім ці зайві гігабайти потрібні.
Інші умови тарифного плану залишаються незмінними, включаючи 120 хвилин для дзвінків на інші номери, 30 хвилин у роумінгу та безліміт в мережі Vodafone. Зверніть увагу, що цей тарифний план доступний лише для активованих клієнтів. Нові клієнти не мають права брати участь у цьому плані або активувати його. Якщо ви оплачували тарифний план на рік вперед, тоді його ціна не змінюється і не підлягає перерахунку.
Крім того, було оголошено про підвищення цін на послуги Video, Online та Social PASS; Video PASS тепер пропонується з Apple TV за 60 грн на місяць.
Інші мобільні оператори також підвищили ціни
Київстар та Lifecell також підвищили ціни та запровадили нові тарифні плани зі збільшеним обсягом гігабайтів та дзвінків у роумінгу. Провайдери були змушені підвищити тарифи у 2022 році після того, як понесли величезні витрати на відновлення пошкодженої війною інфраструктури. Ремонтні роботи ще тривають.
За збігом обставин, три компанії об'єднали зусилля, щоб запропонувати послуги роумінгу по всій країні. Це дуже допоможе користувачам, які не можуть підключитися до мережі оператора у випадку відключення електроенергії. У цьому випадку вам потрібно зайти в налаштування телефону, вибрати розділ "Мережа", вимкнути "Автоматичний вибір мережі" і вручну підключитися до мережі оператора, до якої у вас є доступ.
Багато людей користуються цим лайфхаком, коли немає електрики. Підключившись до іншого оператора, люди можуть залишатися на зв'язку і мати більше мобільного інтернету.
Читайте також: Мобілізація жінок під час війни: хто не зможе залишити країну до кінця воєнного стану, а кого ні в якому разі не візьмуть на службу
Які виплати передбачені ВПО у 2023 році: список
Банки й обмінники відмовляються приймати ці доларові банкноти: що сталось
Джерело: 5692.com.ua