Оперативне засідання штабу у Кам’янському

Міський голова Андрій Білоусов провів чергову оперативну нараду з питань запобігання розповсюдження коронавірусної інфекції COVID-19 у Кам’янському.

На нараді були присутні керівники відповідних служб, які входять до складу штабу і пильно слідкують за ситуацією в місті, а саме: 

  •  Олександр Чернишов, перший заступник міського голови;
  •  Андрій Пінчук, очільник Кам’янської поліції;
  •  Володимир Ярема, голова ДСНС;
  •  Наталія Ктитарова, керівник управління охорони здоров’я міськради. 

Також були запрошені генеральний директор міської лікарні №7 Володимир Дяченко та керівник Кам’янського відділення обласного лабораторного центра Валерій Яценко.

Як ми повідомляли раніше, станом на 21 квітня у Кам’янському зафіксовано 19 випадків захворювання на коронавірус. 14 – це працівники ДМК та члени їхніх родин. Виходячи з цього впевнено можемо констатувати, що металургійне підприємство є головним по кількості хворих на вірус в місті. Саме через це учасники наради заслухали доповідь Олександра Дебелого, заступника технічного директора з промислової безпеки ПАТ «ДМК», який розповів про стан справ, що пов’язані з боротьбою проти коронавіруса на їхньому підприємстві. Він запевнив міську владу про те, що на підприємстві вживають всіх необхідних безпекових заходів щодо недопущення поширення інфекції серед працівників комбіната.

В свою чергу, Володимир Дяченко, очільник 7-ої міської лікарні наголосив, що лікарня забезпечена всім необхідним: від засобів індивідуального захисту лікарів до медичного обладнання, що дозволяє ефективно і кваліфіковано допомагати інфікованим пацієнтам.

Штаб обговорив деякі питання пов’язані з карантином та профілактичними заходами, що мають знизити зростання випадків на захворювання коронавірусною інфекцією COVID-19 у Кам’янському.