Особисте життя через них іде під відкіс: 5 жахливих звичок у стосунках

У разі, якщо ваше особисте життя і стосунки з партнером ідуть під відкіс, психологи радять звернути увагу на те, чи не припускаєте ви 5 найзвичніших помилок.
Експерти вивели список із 5 звичок, які псують стосунки між двома людьми. 
Замкнутість
Намагайтеся проводити час більш активно і не сидіти вдома. Активне проведення часу дарує парам спільні яскраві емоції, які пов'язують людей ще більше.
Перші кроки
Помиляється той, хто через хибну гордість не може першим робити крок назустріч іншому. Намагайтеся не сидіти вдома, спілкуватися, а якщо ви вже у стосунках – ідіть першим на примирення і пропонуйте свої варіанти вирішення конфліктів. Важливий підсумок, а не гордість. Першими говоріть про свої почуття, якщо вони є. 
Нав'язування
Люди, які живуть у страху втратити стосунки, схильні прив'язуватися і нав'язуватися іншим людям. Така звичка відштовхує партнерів і робить вас слабким. Намагайтеся балансувати в увазі, яку ви приділяєте собі та іншим.
Вічне невдоволення
Людина, яка скаржиться без упину і завжди чимось незадоволена – несе в собі негативні емоції, які партнер відчуває. Неважко погодитися – ніхто не хоче чути постійні скарги та ниття.
Звичка ображатися
Частою причиною самотності є звичка ображатися. Невміння справлятися з образою напружує людей навколо. Часті образи через дрібниці набридатимуть партнеру, з чим він, найімовірніше, не захоче жити.
Джерело: 5692.com.ua