Перший повний місяць літа 2024: точна дата, чого очікувати і що спланувати

Невдовзі настане перша літня Повня, яка вплине на всіх нас та допоможе реалізувати певні плани. Чого очікувати в цей період та як використати час із користю для себе, розповіла астрологиня Марина Скаді, пише Фокус.

Коли буде Повня у червні 2024 і який вплив матиме

Перший літній Повний Місяць буде 22 червня о 04:08 за київським часом у знаку Козерога.

За словами астрологині, Козеріг символізує кар'єру та довгострокові цілі. Тому червнева повня зможе посилити прагнення до успіху в професійній сфері та допомогти досягнути поставлених раніше задач. Під впливом цього знаку з'являється відповідальність, прагматичність, усвідомлення важливості виконання обов'язків.

У цей період варто розставити пріоритети і навести лад у справах, ставлячи перед собою лише реалістичні цілі. Астрологиня рекомендує скласти конкретний список завдань, щоб максимально ефективно використовувати цей період. Роблячи кроки для реалізації своєї мети, варто проявляти терпіння та не піддаватися владі емоцій.

Повний Місяць у Козерозі — це час, коли можна досягти значного прогресу в особистих і професійних справах, якщо правильно використовувати його енергію і вплив, – зазначила експерт.

Марина Скаді радить не здаватися, навіть якщо на початку вас спіткають невдачі. Варто продовжувати рух за будь-який обставин, вносячи необхідні корективи в плани і стратегії.

Джерело: 5692.com.ua