Підуть за вами і у вогонь, і у воду: ТОП-3 найвірніші знаки Зодіаку

У момент істини, коли підстерігають спокуси не так багато людей готові захищати непорушний зв'язок, який об'єднує їх зі своїми коханими. Однак астрологи вважають, що на це може впливати знак Зодіаку людини. Кого ж зорі наділили надзвичайною вірністю, читайте далі.
3. Діва
На третьому місці серед найвірніших знаків Зодіаку знаходиться Діва, яка вважається найбільш незайманим образом гороскопу.
Ідея життя у стосунках, де панує гармонія, спокій та відсутність емоційних злетів і падінь, які могли б похитнути переслідувану стабільність, також передбачає сумлінне намагання триматися подалі від спокус, оскільки для Діви цей факт може означати початок кінця щастя, досягнутого в житті пари.
Як знак землі, Діви зовсім не схильні захоплюватися стосунками з третіми особами. Коли вони знаходить ту людину, з якою готові розділити кожну мить свого життя, інстинкт захищає їх від можливих бурхливих пристрастей, які, окрім задоволення моменту, прирекли б стосунки на провал. 
2. Скорпіон
Другу позицію в рейтингу найвірніших знаків Зодіаку займає уродженець водної стихії, який володіє чутливістю, емоційністю, а також абсолютно не здатен пробачити зраду з боку свого партнера – Скорпіон.
Скорпіони знають: той, хто грається з вогнем, у підсумку обпікається. Ніяка закоханість не компенсує тієї любові, з якою цей знак будує кожен день з обраною людиною. Однак Скорпіони не люблять рутини в стосунках, а тому їхньому потенційному партнеру варто мати це на увазі.
1. Телець
Очолюють рейтинг найвірніших знаків Зодіаку Тельці. Тому що немає більшого прикладу наполегливості, постійності і абсолютної вірності, ніж та, яку Бик гороскопу сповідує своєму партнеру.
Тельці завжди тверезо оцінюють ситуацію і не готові проміняти синицю в руках на абстрактного журавля. Саме тому рівень довіри, який цей знак надає своєму партнеру, не перевершить жоден інший. Так само й Тельці ніколи не змушують своїх коханих сумніватися в них.
Джерело: 5692.com.ua