Платять 30 000 гривень і більше: де українцям без вищої освіти та досвіду пропонують такі зарплати

В Україні навіть без диплома про вищу освіту та досвіду роботи можна знайти високооплачувану роботу. На таких вакансіях від працівників насамперед очікують гарні результати роботи.
Що це за вакансії з зарплатнею від 30 тис. грн і більше, розповідає Obozrevatel.
Офіціант
У великих містах середня зарплата офіціантів складає 20-35 тис. грн. Крім того, є можливість отримувати чайові. У ресторанах та кафе надають робочі місця людям без досвіду та студентам. Важливі якості для цього – охайний вигляд, комунікабельність, відповідність індивідуальним критеріям закладу.
Водій
Водіям пропонують зарплату від 20 до 30 тис. грн. Наприклад, водій Нової пошти, до обов'язків якого входить розвезення посилок до поштоматів, може заробляти до 30 тисяч. Причому компанія готова брати на роботу і студентів. На цій вакансії серед основних вимог – відкритий ФОП.
Кредитний експерт
Ця робота передбачає оформлення кредитів, комунікацію з клієнтами, обдзвін боржників. Фінкомпанії та ломбарди пропонують зарплати до 30 тисяч, при цьому рівень доходів залежить від результатів роботи.
Рієлтор
В агентствах нерухомості готові набирати людей без досвіду і навчати з нуля. Рівень зарплати у рієлторів зазвичай залежить від активності та кількості клієнтів, адже з кожної успішної угоди вони отримують проценти.

Слабкі менеджери отримують 700-1300 доларів, і якщо не ростуть – звільняємо. Середні заробляють 1600-2400 доларів. Божевільні та голодні заробляють непристойно багато – від 3000 доларів, – зазначається в оголошенні на одному з кадрових порталів.

Майстер у ювелірний салон
Завданням цих працівників, зокрема, є закріплення дорогоцінного каміння в ювелірних виробах під мікроскопом. Середня зарплата – до 35 тисяч гривень в місяць.
Джерело: 5692.com.ua