Почнемо створювати сім’ю: Alyona Alyona переїжджає до таємничого бойфренда

Українська реперша Alyona Alyona близько півроку тому зізналася, що у неї новий роман, однак не стала розкривати особистість коханого. Що ж, схоже, що у них все дуже серйозно – артистка оголосила, що вирішила з'їхатися з чоловіком.

Про це Олена Савраненко (справжнє ім'я виконавиці, – прим. ред) повідомила на своїй сторінці в Instagram, виклавши також оригінальне фото.

Зірка українського репу створила новий кумедний косплей, цього разу на Джастіна Бібера. На фото вона тримає ноги свого чоловіка, нігті якого нафарбовані зеленим лаком – на оригінальному знімку Бібер так само тримає ноги дружини Хейлі.

Alyona Alyona зробила забавну фотопародію з коханим (фото: instagram.com/alyona.alyona.official)

Alyona Alyona розповіла, що планує переїхати до бойфренда і поділилася пов'язаними з цим переживаннями. Дівчина вперше буде жити на території свого чоловіка.

"Будь-яка розмова про відносини – це галас. Сьогодні буде душевна розмова. Ми вирішили з'їхатися. В попередніх стосунках співмешкання відбувалося в Баришівці на моїй території. А тепер я маю переїхати до нього. Його квартира знаходиться далі від репетиційної бази, студії звукозапису, ресторанчиків та готової кулінарії, центральних вуличок та клубу Атлас в якому за рік карантину я так і не побувала. Є і найболючіше питання – мої нажитки (купа вазонів та ваші подаруночки з листівками). Там не буде місця для всього. Треба шось думати… куди що дівати? І одяг зі зйомок тре кудись сплавити. І взуття", – поділилася артистка.

Є й інші нюанси майбутнього спільного життя, однак при цьому Олена дуже рада, адже вона буде створювати сім'ю з коханою людиною, а це – головне.

"Загалом виходить, що нюансів багато: він хоче песика, а я люблю кішок; мене вічно немає вдома, а він працює вдома; він любить простір і чисті поверхні, а у мене завжди все заставлено купою баночок і подарунками. І все ж, коли я думаю про те, що ми зможемо частіше бачитися, піклуватися один про одного і почнемо створювати свою сім'ю, всі проблеми відходять на другий план", – зізналася реперша.

Однак розкривати особистість коханого вона як і раніше не готова. "Знаю, що вас дуже цікавить питання" хто він?", але поки я вам нічого не скажу, замість цього хочу запитати у вас: скільки часу ви зустрічалися перед тим, як жити разом? Тому що я щось перечитала пост і вже почала сумніватися",- зазначила зірка.

Нагадаємо, раніше українська реперша Alyona Alyona нарешті розсекретила ім'я свого бойфренда і його професію. Коханого виконавиці звуть Андрій, він – блогер. Вони вирішили не афішувати свої стосунки.