Подивіться на купюри: зберігайте їх, якщо знайдете ці цифри

Розвиток технологій призводить до того, що в усьому світі люди дедалі менше використовують готівку і дедалі частіше онлайн розрахунки. Але всі сходяться в одному – монети і паперові купюри навряд чи коли-небудь остаточно зникнуть з ужитку.
Езотерики вважають, що гроші є потужним енергетичним об'єктом. Приєднуються до цієї думки і нумерологи, які розкривають значення і вплив цифр на монетах і купюрах.
Цифри, що притягують багатство
2 – це парне число вважається символом балансу й успіху. Нумерологи наділяють цифру 2 здатністю примножувати багатство і сприяти досягненню цілей. Купюри, на яких зображено число 2, рекомендують носити із собою як талісман.
6 – у китайському вченні фен-шуй це число вважається щасливим, що приносить удачу. Звучання цього слова китайською схоже зі словом "потік". Китайці вірять, що якщо носити з собою купюру, в номері якої є цифра 6, то фінансовий потік ніколи не вичерпається. Особливо сильними талісманами вважають банкноти, у номері яких є одразу кілька шісток.
7 – ця цифра вважається уособленням везіння та успіху. Сімка на купюрі – хороший знак, кілька сімок – справжня удача. У багатьох культурах число 7 символізує мудрість і багатство – як духовне, так і матеріальне.
8 – число, схоже на знак нескінченність, притягує гроші і символізує багатство. У багатьох вченнях вісімка – це знак нескінченного потоку грошей і успіху. Якщо на купюрі зображено більше трьох вісімок поспіль, вона має сильну енергію, що привертає достаток.
9 – символ досягнення цілей. Якщо знайти і носити з собою банкноту з однією або кількома дев'ятками, вона сприятиме здійсненню мрії і набуттю високого статусу. Також дев'ятка вважається символом здоров'я і довголіття.
Джерело: 5692.com.ua