Посуд із нержавійки можна легко відполірувати до стану нового: все геніальне просто

Посуд з нержавіючої сталі вже багато років залишається затребуваним у господинь по всьому світу. Каструлі та інше кухонне начиння з нержавіючої сталі дуже зручні у використанні – вони легкі та відмінно піддаються чищенню.
Можна було б з упевненістю сказати, що у посуду з нержавіючої сталі немає недоліків, якби не одне "але". На ньому швидко з'являються подряпини – і в результаті використання, і в результаті чищення абразивними засобами. Вони можуть з'являтися, навіть якщо посуд неакуратно складений і стикається між собою.
Звісно, на функціональність подряпини не впливають, а ось зовнішній вигляд ґрунтовно псується.
Як відполірувати нержавійку
Якщо це вже сталося і на посуді, неважливо з яких причин, з'явилися подряпини, можна використовувати засіб, який точно є в кожному будинку. За його допомогою можна відполірувати посуд до стану нового, причому, не потрібно навіть докладати особливих зусиль. Цей чарівний засіб – зубна паста.
Для початку потрібно вимити і висушити посуд. Потім втерти в подряпини невелику кількість зубної пасти в подряпини, рухаючись уздовж них. Втирати пасту найзручніше за допомогою ватного диска. Потім посуд потрібно залишити хвилин на 20, щоб він підсох, а потім ще раз втерти пасту, цього разу не тільки в місцях подряпин, а й на решті поверхні посуду. Залишити на півгодини, а потім промити чистою водою.
Ця проста процедура настільки ефективна, що купувати спеціальні засоби для полірування посуду більше не доведеться.
Джерело: 5692.com.ua