Представлений салон майбутньої “Таврії” авторства українського дизайнера: чим цікавий інтер’єр

"Таврія", що випускалась в Україні 26 років тому, вже давно у минулому, і навряд чи її історія матиме продовження. Проте це не заважає фантазувати та візуалізувати цікаві ідеї щодо того, якою могла би бути сучасна "Таврія".
Український дизайнер Роман Прядко, який займається створенням рендерів авто, показав свої роботи, зробивши ескізи салону "Таврії", яку б могли випускати зараз.
Кілька років тому він зробив серію ескізів на тему "Таврії", ЗАЗ-968 та деяких інших авто. Але в минулих роботах був втілений лише зовнішній дизайн автомобілів, а тепер митець вирішив зайнятись інтер'єром.
Кілька комп’ютерних ілюстрацій Прядко зображують салон Tavria Nova. Загалом інтер'єр нагадує більшість салонів сучасних автомобілів малого класу. Але особливістю є те, що салон виконаний у синьому та жовтому кольорах – відтінках національного прапора. Також крісла, кермо та торпедо прикрашені орнаментом в українському стилі.

Кермо двохспицеве, пухке, з кнопками для регулювання круїз-контролю та мультимедіа. В центрі – логотип Tavria, схожий на "ніссанівський". Досить зручними та модними виглядають сидіння.
А ось рішення з важелем автоматичної коробки передач, від якого автовиробники поступово відмовляються, виглядає застарілим.
Джерело: 5692.com.ua