Путін: особи з вищого керівництва України активно працюють у Росії та Криму

Президент Росії Володимир Путін заявив, що багато осіб володіють бізнесом в РФ і окупованому Криму. На його думку, це не корелюється з тим, що в Україні переслідують за економічні зв'язки з Москвою.

Потрібне заява він зробив на нараді Ради Безпеки РФ.

Зокрема, він, коментуючи справу Віктора Медведчука, зазначив, що в Україні нібито з політичних мотивів переслідує тих, хто працює з Росією в економічній сфері.

"Хоча багато, в тому числі особи з вищого політичного керівництва країни активно працюють протягом багатьох років в Росії і, до речі кажучи, в (окупованому, – ред.) Криму теж. І нічого, це вважається нормою", – заявив Путін.

Нагадаємо, раніше Путін прокоментував домашній арешт Медведчука, заявивши, що це нібито зачистка політичного поля в Україні.

Він також підкреслив, що Україну перетворюють нібито на антипод Росії.

"Судячи з усього, і це дуже сумно, Україну повільно, але вірно перетворюють в якийсь антипод Росії, в якусь анти-Росію, в якийсь майданчик, з території якої ми постійно, судячи з усього, будемо отримувати вимагають особливої з нашого боку уваги з точки зору забезпечення безпеки Російської Федерації новини", – додав Путін.