Раковина прочиститься миттєво, якщо використовувати цей предмет: сода і укус не знадобляться

Засмічення раковини, зливів, труб – поширена проблема. Засмічення на кухні та ванній кімнаті відбуваються з різних причин – через потрапляння харчових відходів і волосся, неправильну утилізацію використаного масла.
Іноді проблема настільки серйозна, що без втручання сантехніка з нею не впоратися, але в більшості випадків її можна вирішити самостійно.
Найпоширенішим варіантом, який рекомендують у мережі, є використання поручних продуктів – соди та оцту. Цей метод дійсно працює, але що робити, якщо під рукою не виявилося одного з необхідних інгредієнтів? У цьому разі можна вдатися до ще одного варіанту – ще більш простого та ефективного. І знадобиться для цього всього один предмет.
Чарівна таблетка
Найдієвіший спосіб самостійно прочистити раковину – використовувати таблетку для посудомийної машини. Ті, хто вже випробував цей спосіб, вважають, що таблетка справляється із засміченнями набагато ефективніше, ніж сода з оцтом.
Як використовувати таблетку
Таблетку для посудомийного посуду потрібно помістити в зливний отвір і залити теплою водою. Раковина і труби прочищаються миттєво. Використання таблетки допомагає швидко розв'язати і ще одну "кухонну" проблему – неприємний запах із раковини.
Тому саме цей спосіб можна вважати найкращим лайфаком для очищення раковини, з усіх, що наразі є в мережі.
Джерело: 5692.com.ua