Реконструкція правобережного пляжу

Кам’янський міський голова Андрій Білоусов  провів 3 червня робочу нараду з питань реконструкції та благоустрою правобережного пляжу. Акцент зустрічі був сконцентрований на пляжі в районі вулиці Набережної, що біля пішохідного мосту. Також розглядалася і територія за мостом. 

Підрядні організації презентували передпроєктні напрацювання, які були розроблені заздалегідь.

Прередусім слід зазначити, що обговорювалося питання будівництва на прилеглій території зупинки для автобусів чи маршрутних таксі і розробка нового додаткового маршруту до пляжу, щоби люди могли зручно і швидко дістатися до зони комфортного відпочинку.

На пляжах планують встановити модернізовані роздягальні, зручні шезлонги, великі парасольки, надійні навіси, побудувати затишні душові кабінки та сучасні туалети. Пляжну зону мають обладнати комфортними пішохідними доріжками до води для зручності всіх відпочиваючих і людей з обмеженими можливостями, намиють додатковий пісок. Теж планується, що територія за мостом стане сучасною набережною. Тут побудують всілякі спортивні майданчики для різноманітних ігор в пляжний футбол, теніс, бадмінтон, волейбол, баскетбол. Бунгало побудують для комфортного відпочинку.  Пішохідними доріжками, що будуть викладені плиткою, з’єднають усю територію. Передбачено  LED-освітлення з елементами ландшафтного дизайну. 

Андрій Білоусов повідомив , що до кінця 2020 року планують розробити проєктно-кошторисну документацію та отримати відповідний висновок «Укрінвестекспертизи», а в 2021 році – роз