Розклад трансляцій вечора боксу: Ф’юрі – Нганну, де дивитися

Власник поясу Всесвітньої боксерської ради (WBC) Тайсон Ф'юрі (33-0-1, 24 КО) 28 жовтня проведе поєдинок із бійцем змішаних єдиноборств Френсісом Нганну, для якого це стане дебютом на рингу. Бій триватиме 10 раундів, на його кону стоятиме спеціальний чемпіонський титул, а трофей британця не розігруватиметься.
Про це повідомляє Obozrevatel.
Вечір боксу відбудеться на арені в аравійському Ер-Ріяді. OBOZREVATEL проведе онлайн-трансляцію бою Ф'юрі – Нганну. Орієнтовний початок – о 23:55 за київським часом.
Побачити поєдинок можна буде завдяки трансляції на сервісі TNT Sports та у додатку мовника. На Великобританію шоу показуватимуть телеканали BT і Sky Sports, а також відеоплатформа Virgin Media.
Також любителі боксу зможуть спостерігати за ефіром з Ер-Ріяду на американському ТБ-каналі ESPN+. Усі транслятори пропонують своїм глядачам платний показ. Вартість – від 13 доларів (500 гривень).
Зазначимо, що після бою Тайсон Ф'юрі проведе історичний поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі проти Олександра Усика (21-0, 14 КО). Бій вже анонсовано офіційно та, за даними ЗМІ, він пройде перед новим роком або у січні-2024.
Джерело: 5692.com.ua