Що потрібно робити на Новий рік, щоб привернути щастя і гроші

Зовсім скоро в Україні настане новий рік. Наші предки завжди відзначали Новий рік, проте було це свято в день весняного рівнодення.
Незважаючи на те, що дата свята завжди змінювалася – прикмети залишилися незмінними, і якщо їм слідувати – можна залучити додому і щастя, і багатство.
Що потрібно зробити в Новий рік
Хліб
Наші пращури здавна вірили, що ситна вечеря у святковий день привертає достаток і благополуччя в прийдешній рік. Для того, щоб вечеря була правильною – завжди випікався домашній великий хліб.
Новорічний хліб має бути з найкращого борошна і тіста, яке довго вимішується під читання молитви. Шматочок святкового хліба покуштувати повинен кожен член родини.
Монети достатку
Стати багатшим хочуть усі й завжди, і це можна влаштувати, дотримуючись простих традицій. Наші предки здавна перед Новим роком розкладали в кутах будинку монети. Потім ці монети прикривала пшениця від колядників.
Підмітати або викидати ці монети суворо заборонено.
Спалити стару енергію
Якщо у вас є бажання очистити оселю від старої та важкої енергії, яка осіла в ній за рік, – варто спалити віник, яким ви прибирали впродовж року. Саме той предмет побуту накопичує в собі найбільшу кількість негативної енергії.
Читайте також: Що не можна дарувати на Новий рік: подарунки, які приносять біду
Джерело: 5692.com.ua