Шість коротких імен: як назвати дитину, щоб вона стала успішною

Давно відомо, що ім'я, дане людині при народженні, накладає певний відбиток на її долю. Це не вирішальний, але важливий фактор у формуванні характеру. Сучасні батьки приділяють набагато більше уваги вибору імені, намагаючись вибрати гарне, милозвучне ім'я, яке зробить дитину щасливою.
Зараз у моді рідкісні імена. Деякі з них колись були популярними, потім вийшли з моди і тепер знову повернулися. Зараз намітилася нова тенденція – сучасні батьки обирають для дітей яскраві, такі, що запам'ятовуються, і короткі імена.
Короткі імена для хлопчиків
Ілля – обдарований силою божою. Хлопчики з цим ім'ям талановиті, це стає очевидним ще в дитинстві. Вони вміють допомагати, піклуватися і зроблю багато чого, щоб їхні рідні були щасливими.
Ян – покровитель. Це врівноважені та вдумливі люди. Зазвичай їм не властива імпульсивність, вони неконфліктні. Виростаючи, хлопчики з цим ім'ям стають трудоголіками. Люблять і вміють заробляти.
Гліб – серйозний, небагатослівний. Коли хлопчики з цим ім'ям стають дорослими, їхнім пріоритетом стає сім'я. Вони мало говорять, але багато роблять. Вміють знаходити баланс між кар'єрою і сім'єю.
Красиві короткі імена для дівчаток
Яна – прямолінійна і відверта. Дівчата з цим ім'ям завжди в центрі уваги, часто стають лідерами в колективі. Бувають занадто імпульсивними, мають твердий характер.
Лія – еталон жіночності. Дівчата з цим ім'ям вирізняються добротою, особливою жіночою аурою. Вони ніколи не підвищують голос, прекрасно вміють знаходити підхід до людей, не чинячи на них тиску. Дівчата на ім'я Лія стають щасливими в особистому житті.
Єва – дівчатка з цим біблійним ім'ям приносять оточуючим радість і щастя. Це світлі, добрі люди, які найбільше цінують відвертість і прямоту. Не терплять обману, і, за всієї уявної м'якості, ніколи не дозволяють маніпулювати своїми почуттями.
Джерело: 5692.com.ua