Скарби з OLX: мотлох, 10-метрові квартири та каміння з неба

На платформі ОLX щодня з'являються тисячі нових оголошень. Як і на інших подібних ресурсах тут продають все, що може стати в нагоді. Речі, взуття, техніка, ігри, нерухомість – це лише мала частина категорій, які існують на OLX. Про це повідомляє ТСН.ua.
Більш ніж достатньо на платформі і різного мотлоху, який продавці намагаються продати за вигідною ціною.
Серед оголошень час від часу трапляються і справжні "діаманти". Наприклад, чоловік із Дніпра пропонує придбати камінчик вагою 10 грамів. Продавець стверджує, що камінь має неземне походження – начебто, це метеорит із корою плавлення та без магнітних властивостей. Чи прилетів камінь з неба, достеменно невідомо, але ціна у нього точно космічна – без однієї гривні 800 тисяч. Наразі любителі каменів ще прицінюються, тому камінь у продажу.

Одеса – місто моряків і талановитих бізнесменів. Один із них опублікував оголошення про продаж квартири, площа якої всього 10 метрів. Люди дивуються, як можна жити на такому крихітному просторі, але автор залишається непохитним – ціна цього мікрожитла, як і раніше, 10 тисяч доларів.
Не менш талановитий бізнесмен із Києва квартирами не торгує, він розгорнув діяльність у набагато вужчій ніші. Автор пропонує придбати звичайну кулькову ручку за 5 мільйонів гривень. Господар унікального товару мотивує покупців фразою про те, що таку розкіш, як кулькова ручка, може собі дозволити не кожен. Покупцям, судячи з усього, потрібен час, щоб осмислити переваги цієї покупки. Ручка все ще у продажу.
Джерело: 5692.com.ua