Скільки ще масованих ударів по Україні може завдати РФ: відповідь Данілова

Російські окупанти можуть здійснити ще кілька таких масованих обстрілів України, як 15 листопада.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву секретаря Ради нацбезпеки та оборони Олексія Данілова в ефірі "Свобода Live".

"Той напад, який був 15 листопада, був одним з найпотужніших. Якщо йдеться про такий обстріл, який був 15 числа, то це максимум три-чотири рази вони можуть ще зробити такі обстріли", – зазначив секретар РНБО.

Він також додав, що у противника все ще залишається дуже багато ракет С-300, але з запасами високоточних – все не так добре.

"Є розуміння, скільки залишилося – певних ракет залишилося менше 10%, є ракети, яких залишилося 18%, є ракети, яких, на жаль, страшенно багато на території РФ – це ракети С-300. Їх занадто багато. Ними зараз і жбурляють в Запоріжжя , Херсон, Харківську область. У них їх багато. Що стосується високоточних ракет – ми чітко усвідомлюємо, скільки вони на сьогоднішній день їх мають. Якби все було добре, вони б точно не зверталися до іншої країни для того, щоб їм допомагали ракетами", – наголосив Данілов.

Нагадаємо, раніше міністр оборони України Олексій Резніков оприлюднив актуальні дані про кількість ракет, які залишилися у країни-агресора.

Термінові та важливі повідомлення про війну Росії проти України читайте на каналі РБК-Україна в Telegram.