Святкування Міжнародного Дня захисту дітей

Щороку 1 червня в Україні та в усьому світі відзначається Міжнародний День захисту дітей. Це чудове свято символізує дитинство, радість, посмішки та здійснення заповітних мрій.

З нагоди свята, в приміщенні КЗ КМР «Кіноконцертний зал «МИР» були проведені урочистості присвячені Міжнародному Дню захисту дітей, які зібрали разом дітей, які за волею долі були позбавлені родинного тепла, а саме – дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування, які виховуються в дитячих будинках сімейного типу, прийомних родинах, а також вихованців КЗ «Малий груповий будинок «Щасливе майбутнє» КМР.

Звичайно, не обійшлося й без приємних сюрпризів! У цій святковій та дружній атмосфері міський голова Андрій Білоусов вручив подарункові сертифікати та солодощі представникам вихованців від дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей. Дитячому подиву й захопленню не було меж! Всі з неприхованим задоволенням сфотографувалися з міським головою на добру згадку на сцені кінотеатру.

Діти – наше щастя, надія та майбутнє. Саме від нас, дорослих, залежить, як складеться доля кожної маленької людини, а, відтак, і нового покоління українців. Тож головним обов’язком родини, школи і влади є забезпечення усіх умов для якісної освіти і виховання наших дітей, всебічного розвитку та реалізації їхніх талантів.

Діти – найдорожче для батьків, їхня гордість і наше майбутнє. Вони найбільше потребують нашої уваги й турботи, особливо в складних умовах воєнного часу. Дякуємо нашим оборонцям за те, що стоять на захисті щасливого майбутнього дітей! – усім дітлахам Кам’янського міський голова побажав щастя, радості та здійснення найзаповітніших мрій.

Свято продовжилося переглядом сімейного мультиплікаційного фільму та після завершення якого на всіх очікували розваги з казковими персонажами.

На теперішній час в місті функціонує 15 прийомних сімей та 17 дитячих будинків сімейного типу, в яких виховується 146 дітей.

Джерело: 5692.com.ua