Тарифи з безлімітним інтернетом Lifecell, Vodafone, Kyivstar: хто з операторів пропонує найвигідніший тариф

Останнім часом багатьох українців зацікавили тарифи з безлімітним інтернетом. Це пояснюється тим, що з частими блекаутами не завжди можна сподіватись на домашній інтернет. Саме тому, lifecell, Vodafone та Київстар визначили найвигідніші тарифи з безлімітним інтернетом.
В середньому ціни на такі послуги стартують від 180 до 300 грн на місяць. Зокрема мобільний оператор lifecell пропонує своїм абонентам тариф "Вільний Лайф", який коштує усього 180 грн за 4 тижні для MNP абонентів (абоненти, які перейшли від інших операторів із збереженням номеру). Стандартна вартість складає 275 грн/4 тижні. Окрім цього, такий тариф дарує клієнтам 1600 хвилин для дзвінків на всі номери по Україні та безлімітний інтернет.
А ось такий мобільний оператор, як Київстар надає безлімітні послуги також за  275 гривень, якщо користуватиметеся 4 тижні. Натомість їхні клієнти отримають змогу користуватися безлімітом на інтернет та 275 хвилин для дзвінків за межі нашої країни та всі інші мобільні, міські номери по Україні + безліміт у мережі. Такий тариф отримав чудову назву "LOVE UA Без меж".
У кого ж серед мобільних операторів найдорожчий тариф?
Ним став всім відомий оператор Vodafone. До прикладу, тариф SuperNet Unlim буде вартувати клієнтам 300 грн на місяць. Проте, абоненти отримають 400 хвилин на дзвінки на інші мережі по Україні + 50 хвилин для дзвінків за межірідної України + безліміт в мережі Vodafone Україна та безлімітний інтернет. 
Однак, як ми писали раніше, такий тарифний план не гарантує вам наявність самого інтернету під час відключення електроенергії.
Читайте також: Банки й обмінники відмовляються приймати ці доларові банкноти: що сталось
Джерело: 5692.com.ua