Тільки вони здатні зберігати відданість жінці до кінця життя: 5 імен найвірніших чоловіків

Майже кожна жінка мріє поєднати свої долю з надійним чоловіком, з яким можна створити стабільні відносини, міцну сім'ю та почувати себе, як за кам'яною стіною. Знайти такого чоловіка – непросте завдання.
Але фахівці визначили, чоловіки з якими іменами найкраще здатні зберігати вірність у сім'ї, завдяки чому коло кандидатів значно звужується.
Сергій
Вважається, що зодіакальний знак цього імені – Терези. Тому його володарі наділяються мудрістю та високими моральними принципами. Сергіїв не можна назвати вітряними, непостійними та тими, хто шукає пригод у житті. Якщо вини закохуються, то весілля не змусить себе чекати. А після одруження ці чоловіки зберігають вірність, уникаючи будь-яких спокус, при цьому ніколи не простять зради з боку обраниці.
Артем
Носії цього імені також є підопічним Терезів. Крім того, цим іменем керує Венера, завдяки чому його володарі найбільше цінують у романтичних відносинах чуттєвість та щирість. На цих чоловіків можна покластися у будь-яких справах, адже довіра і чесність для них – найголовніше. Артеми завжди відкриті, ніколи не брешуть, не вивертаються і не перекладають відповідальність на інших.
Георгій
Цим іменем керує Стрілець, тому його носії наділяються особливими рисами, притаманними цьому знаку Зодіаку. Хоча ці чоловіки люблять компанію гарних жінок і охоче фліртують у відповідь, це не заважає їм бути найнадійнішими та найвірнішими для своїх обраниць. Сім'я для них – центр світу, тому Георгії є ідеальними сім'янинами і обирають дружину один раз і на все життя.
Анатолій
Дане ім'я знаходиться під керівництвом консервативного та відданого Тельця. Завдяки цьому Анатолії завжди орієнтовані на сім'ю та кохану жінку, якій зберігатимуть вірність за будь-яких умов. Коли поряд кохана людина, цим чоловікам не потрібен більше ніхто і ніщо. Вони стають не тільки відданими чоловіками, а й справжнім добрим другом для своєї другої половинки.
Єгор
Чоловіки з цим іменем знаходяться під впливом Юпітера, тому біганина та невизначеність – точно не для них. Єгори відомі своїм раціональним та логічним мисленням, що робить їх надійними і вірними чоловіками для своїх обраниць, справжньою опорою. Водночас вони очікують такого ж відношення і до себе, тому не терплять жіночого лукавства та лицемірства.
Джерело: 5692.com.ua