Три проблеми з iphone, які можна вирішити самостійно: рекомендації фахівців

Айфони відомі своєю надійністю, але й у них час від часу можуть виникати збої. Як і будь-який інший пристрій iphone може вийти з ладу. Але існують і проблеми, які користувачі цілком можуть вирішити самостійно.
Перегрів
У разі перегріву пристрою на екрані з'являється попереджувальне вікно з текстом: iPhone має охолонути, перш ніж ви зможете його використовувати".
Дотримуватися цієї рекомендації необхідно, оскільки через сильний перегрів смартфон може вийти з ладу. Якщо пристрій перебуває під прямими сонячними променями, його краще перенести в більш прохолодне місце, знявши чохол або кришку.
Якщо айфон гріється з невідомих причин, можна спробувати скинути всі налаштування або оновити iOS.
Екран смерті
Буває й так, що несподівано екран iphone стає чорним, не відображається навіть логотип. Причин може бути кілька – наприклад, джейлбрейк, проблеми з обладнанням або не успішне оновлення. Першим кроком у такому разі буде перезавантаження пристрою. Якщо воно не спрацювало, можна скористатися жорстким скиданням налаштувань.
Якщо і це не працює, потрібно спробувати DFU (режим відновлення пристрою) – для цього в iCloud або iTunes має бути збережена резервна копія. Якщо копії немає, режим відновлення використовувати безглуздо – він призведе до втрати даних і налаштувань.
Проблеми з Wi-Fi
Низька швидкість або повна відсутність підключення – поширена проблема. У більшості випадків цю проблему вдається вирішити простим перезавантаженням пристрою. Для цього потрібно одночасно затиснути кнопку "Додому" і кнопку блокування.
Якщо це не спрацювало, можна перейти до налаштувань і встановити для проксі-сервера HTTP автоматичні налаштування.
Джерело: 5692.com.ua