Трудові табори замість реабілітаційних центрів: у Дніпрі злочинна група незаконно утримувала соціально незахищених громадян

Міграційні поліцейські Дніпра викрили злочинну групу, яка вербувала соціально-незахищених громадян. Фігуранти обіцяли потерпілим гідну працю з проживанням, після чого поміщали до «реабілітаційних центрів» та утримували проти їх волі. Про це повідомили в ГУ Національної поліції в Дніпропетровській області.
Злочинна група складалася із чотирьох громадян Донецької області. Вони, використовуючи уразливий стан громадян, вербували їх нібито до центрів реабілітації розташованих у Дніпрі. Після чого змушували потерпілих тяжко та безоплатно працювати.
Зазначається, що 15 серпня міграційні поліцейські спільно зі слідчим управлінням Дніпропетровщини за силової підтримки полку поліції особливого призначення провели 10 обшуків за адресами розташування центрів, за місцем мешкання та в автівках фігурантів, а також за місцем мешкання "роботодавців".Під час слідчих заходів правоохоронці вилучили речі, що підтверджують діяльність злочинної групи.
Також з «трудових таборів» поліцейські звільнили 25 громадян. 
Джерело: 5692.com.ua