У цій області сніг випаде вже на вихідних: несподіваний прогноз від відомого синоптика

Синоптик Наталка Діденко розповіла, що найближчими днями погода в різних регіонах нашої країни сильно відрізнятиметься. Синоптичний прогноз на ці вихідні – 7-8 жовтня, виявився неоднорідним.
По всій території України очікується похолодання. Водночас у більшості областей збережеться суха погода, а в Рівненській, Харківській областях і на Волині похолодання супроводжуватиметься дощами. Атмосферний фронт зачепить ці регіони вже в суботу, 7 жовтня.
Найближчими вихідними в Україні може випасти перший сніг. Опади у вигляді мокрого снігу очікуються в Карпатах.

Вітер у суботу очікується сильний, поривчастий, обережно! – попередила Наталка Діденко.

На більшій частині України 7 жовтня середня денна погода буде +14…+18 градусів. Сильніше повітря прогріється лише в південних регіонах – там очікується температура +18…+23 градуси.
Уже в неділю, 8 жовтня почнеться рух атмосферного фронту, який зачепить усі регіони. Синоптик також попередила, що в неділю в багатьох областях України можуть бути сильні, місцями штормові пориви вітру. Температура повітря внаслідок впливу холодного атмосферного фронту знизиться, і вдень становитиме 9-14 градусів тепла. На півдні буде трохи тепліше – до 17 градусів тепла.
Джерело: 5692.com.ua