У цих пар знаків Зодіаку народжуються діти генії

Розумна дитина – велике щастя для будь-яких батьків. Мами і тата активно займаються з чадом, розвивають його таланти, навчають його різним речам. Так вони роблять його ерудованим, адаптують до життя, вчать вирішувати завдання, які вона може підкинути. Але так хитрувати доводиться далеко не всім.
Є батьки, які мають дітей народжуються геніями. Вони є представниками кількох знаків зодіаку.
Овен та Скорпіон
У цих сузір'їв народиться дитина з лідерськими задатками. Від Овнів чадо візьме цілеспрямованість, яка допомагатиме йому не здаватися. А ось Скорпіони подарують йому неабиякий розум, яким чадо зможе користуватися собі на благо, справлятися з різними завданнями.
Близнюки та Водолій
Люди цих знаків відрізняються неординарністю, яка має всі шанси передатись дітям. Близнюки відрізняються креативністю та винахідливістю. А Водоліям притаманні кмітливість, винахідливість. Дитина таких батьків ніколи не буде губитися, весь час дивуватиме оточуючих своєю здатністю виправляти навіть найгірший стан речей.
Телець та Лев
Труднощі ніколи не лякають Тельців. А Леви відрізняються потягом до знань, любов'ю до навчання, до досконалості. Дитина у таких мами та тата любитиме все прекрасне та незвичайне, та й розумом відрізнятиметься. Подібне поєднання якостей, напевно, приведе його до успіху.
Діва та Терези
У представників цих зодіакальних сузір'їв дитина має всі шанси народитися справжнім генієм. Терези подарують чаду любов до прекрасного, а Діви – розум і уважність. Дитина за такого розкладу буде діловитою, у неї буде вільне мислення, високий рівень інтелекту. Не досягти успіху він просто не зможе.
Козеріг та Рак
Люди цих знаків доповнюють одне одного. Раки відрізняються м'якістю, а Козерогам властива твердість. Виявлятимуться ці якості у всьому. Дитина дивитиметься на маму і тата, братиме від кожного з них потроху всього. У результаті в ньому будуть ідеально поєднуватися найкращі особливості батьків.
Стрілець та Риби
Тонке сприйняття світу спостерігається у Риб. Стрільці люблять проявляти активність, постійно бути в русі. Дитина у таких батьків мислитиме широко і глибоко, тягтиметься до різної інформації. Розвиненим інтелектуально він буде точно за рахунок цього. Діти, батьки яких народжуються під згаданими знаками, неможливо знайти дурними. У них завжди спостерігаються відмінні розумові здібності, яким їм потрібно знайти застосування, щоб досягти успіху.
Постійним бажанням Стрільця є досягнення нових висот, встановлення та досягнення нових цілей. Риби, своєю чергою, сприймають цей світ дуже тонкому рівні. Ця комбінація також породжує найбільших мандрівників та фотографів.
Джерело: 5692.com.ua