У Камʼянському продовжуються осінні прибирання: міський голова провів обʼїзд міста

11 жовтня мер Кам’янського Андрій Білоусов зі своїми підлеглими та виконавцями міських робіт провів черговий об’їзд міста. Він перевірив, як виконуються роботи з благоустрою та санітарії, прибирання і вивезення опалого листя.

Увагу було приділено кожному району. Містечко ДДГРЕС, Дніпробуд, Соцмісто, «БАМ», Черемушки, центр міста, Лівобережжя – робота кипить всюди. Комунальники зайняті прибиранням вулиць та дворів, ремонтують точки збору сміття там, де це необхідно, приводять до ладу дитячі майданчики.

Наболілу проблему вирішують в районі дитячих майданчиків центрального скверу по проспекту Свободи: на ділянці між вулицями Миру та 9 Травня задля безпеки дітей встановлюється огорожа між зоною відпочинку та автомобільною дорогою.

Нову зупинку громадського транспорту на прохання мешканців влаштовують поряд із дошкільним відділенням гімназії № 11, а біля будинків № 27 та 29 на вулиці Івана Сірка за зверненням місцевих жителів приводять до ладу занедбану територію.

До робіт було залучено Департамент екології та природних ресурсів міської ради: тут розчищають територію, засипають старі погреби та закривають доступ до занедбаних будівель, що становлять небезпеку для дітей та взагалі для всіх мешканців.

«Постійно проводжу піші обходи, знаю і розумію, як багато роботи треба ще зробити в місті. У ці визначальні для країни часи ми допомагаємо нашим військовим, але й стежимо за тим, щоб наше місто було чистим, мало охайний та впорядкований стан», – підсумував міський голова.

Виконавцям було висловлено зауваження щодо проведення робіт та надано час для усунення проблем.