У Кам’янському молодь вшанувала пам’ять Героїв Крут

29 січня в комунальному закладі «СЗШ№4 ім.А.С.Макаренка» відбулися заходи до  Дня пам’яті Героїв Крут.

«Символ героїзму, українського духу й акту самопожертви молодого покоління за Самостійну Україну» – так визначили учні чин крутянців на круглому столові в  11-му класі, темою якого була «Українська державність: історичний шлях та перспективи розвитку». Вихованці розповідали про становлення української державності, про подвиги молодих українців під час буремних подій початку ХХ століття та закликали брати приклад з героїв-крутянців заради майбутнього Батьківщини.

Також у школі була проведена виховна година «Пам’ятаємо подвиг Героїв Крут».

А у юнацькому відділі центральної бібліотеки Кам’янського був організований перегляд відеофільму, присвяченй українській визвольній боротьбі та бою під Крутами. Після перегляду відвідувачі заходу мали можливість обговорити події, що відбувалися в нашій історії, а саме про подвиг української молоді, що підняли планку героїзму і самопожертви до найвищого рівня. Також хлопці і дівчата надали свої відповіді на питання, що для них є патріотизм?

Любити і захищати свою землю, навіть ціною свого молодого життя, таку відповідь нам надали і залишили для нащадків українські Герої битви від станцією Крути.