У Кам’янському на честь загиблих воїнів створять Меморіальний комплекс

Камʼянське завжди шанує та памʼятає своїх героїв. Міська влада опікується родинами загиблих військовослужбовців. Діє комплексна програма соціального захисту та підтримки сімей загиблих Захисників та Захисниць. Щороку ми збільшуємо обсяги фінансування програми.
Сьогодні мер міста Андрій Білоусов був присутній на зборах представників громадської організації «Родини загиблих Героїв м. Кам’янське». За його словами, з метою вшанування пам’яті загиблих воїнів в місті створять Меморіальний комплекс на кладовищі по вулиці Весняній (Соцмісто). Його збудують протягом двох років – 2024-2025 рік.

В наступному році плануємо реалізувати перший етап будівництва. Під час зустрічі обговорювали питання, пов’язані із проєктуванням та створенням Меморіального комплексу. Також відповів на інші запитання, які були у членів родин загиблих. Втрачати найрідніших людей – велике горе. Щирі співчуття всім родинам, яким доводиться відчувати цей нестерпний біль. Ми завжди будемо памʼятати кожного, – зазначив міський голова.
Джерело: 5692.com.ua